در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام برای انتقال ۱۴ سال سابقه بیمه که ۳سالش تامین اجتماعی بوده وانتقال شده ودوسالش سربازی و۹ سال بانک که درسال ۷۶ بازخرید شده چقدر باید پرداخت کنم؟آخرین حقوقم ۵۵۰۰۰تومان بوده کل کسوراتم ۱۰ میلیون تومان
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام انتقال سابقه از بانک یا هر صندوق دیگری به سازمان  تامین اجتماعی تابع آخرین مبلغ بیمه پردازی شما در سازمان است و برمبنای آن حق بیمه ۹ سال سابقه در بانک محاسبه و وصول می گردد و اگر در زمان انتقال  بیمه پردازی نداشته باشید بر مبنای آخرین مصوبه حقوق و دستمزد وزارت کار محاسبه خواهد شد