در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشیدمن از سال۷۷ تا ۸۳ بیمه تامین اجتماعی در صنایع دفاع بودم و از سال ۸۳ تا کنون بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح هستم.

سال ۸۷ من اقدام به انتقال بیمه از تامین اجتماعی به خدمات درمانی نمودم و مبلغی پرداخت کردم ولی گویا در ساتا ثبت نشده است ولی کل سنوات در فیش حقوقی اینجانب ثبت شده.

الان باید چکار کنم ساتا میگوید دوباره پول بریز اداره بنده کوتاهی کرده و اداره هم زیر بار نمیره.

با وجود پرداخت من در سال ۸۷ با تعرفه آن زمان الان چکار باید انجام بدهم تا مشکلم حل شود.
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
در صورتی که مکاتبه با صندوق تامین اجتماعی نیروهای مسلح نتیجه ای نداشته است می بایست از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید.