در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام، من چند سالی هست بیمه مشاغل آزاد رد میکنم، اما هشت ماهی هست که بیکارم، آیا بیمه ام را باید به اختیاری تبدیل کنم؟!

بعدا که بازنشسته میشیم مدارک شغلی میخوان برای اثبات مشاغل آزاد؟ (میخوام فعلا تا کار گیرم بیاد همین مشاغل آزاد رو رد کنم، بیمه اختیاری خیلی گرونه در توانم نیست رد کنم)
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام شما مي تواتنيد از طريق سامانه سازمان به آدرس es.tamin.ir در قسمت بيمه شدگان -بيمه هاي خاص با سازمان انعقاد قرارداد نموده و حق بيمه خود را پرداخت نماييد اعم از مشاغل آزاد و يا اختياري و نيازي به داشتن پروانه كسب نداريد فقط ارائه خود اظهاري و انعقاد قرارداد كافي است.

نرخ بيمه اختياري 27 درصد  حدود يك ميليون 399 هزارتومان است