در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
آیا قانون پرداخت حق مرزی که برای کارکنان دولت داره پرداخت میشه برای کارگران تامین اجتماعی که در کارگاه های بزرگ که در  سراسر کشور دفتر دارند ولی در دفاتر نقاط مرزی کار می کنند شامل میشه؟ اونها هم می تونند حق مرزی دریافت کنند؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
خیر

 حقوق و مزایای کارگران شاغل در کارگاه های خصوصی صرفا بر اساس قانون کار تعریف می شود و نمی توان قوانین استخدام کشوری یا نظام هماهنگ پرداخت را به کارگران تسری داد.