در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

وقت به خیر

آیا مبالغ درج شده در جداول حداقل حقوق کارگران با کسر مبلغ بیمه محاسبه شده است مثلا حداقل حقوق متاهل با ۱ فرزند در سال ۱۴۰۱ برای ماه ۳۰ روزه حدود ۶۳۰۰  درج شده آیا این مبلغ خالص دریافتی کارگر می باشد یا حق بیمه نیز از آن کم می شود و اینکه مبلغ بیمه کارگر و کارفرما با ۱ فرزند در سال ۱۴۰۱ چقدر است ؟حق سنوات روزانه کسی که ۶ ماه کار میکند ایا محاسبه می شود یا حتما باید حداقل ۱ سال سابقه کار داشته باشد ؟

با تشکر فراوان از شما
1 پاسخ
توسط (6,780 امتیاز)
با سلام. حق سنوات از اولین روز‌کاری محاسبه می‌گردد.

مبالغ درج شده در‌ قرارداد کار بدون کسر‌حق‌بیمه و به اصلاح مبلغ ناخالص دریافتی است.