در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
من ۱۰ سال در ارایشگاه کار میکنم.بیمه اجباری دارم البته که کل بیمه را من میدم.میخواستم بدونم میشه اجباری نباشه و حق من از بیمه چیه؟
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام

در کارگاه‌های مشمول قانون کار کارفرمایان موظف هستند پرسنل خود را بیمه کنند و ۲۳ درصد از حق بیمه به عهده کارفرما و ۷ درصد سهم کارگر است بیمه اجباری نسبت به بیمه اختیاری دارای مزایای بهتر و کامل تری هست درصورت اخراج، استعفا و ترک کار میتوانید به صورت خويش فرما بیمه پردازی کنید البته بهتر است بیمه اجباری را ادامه دهید چون در صورت پرداخت بیمه اختیاری اگر بازرس بیمه شما را در محل کار قبلی مشاهده کند باید حق بیمه را با جریمه سنگین پرداخت کنید