باز هستیم
0 امتیاز
1,358 بازدید
در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (160 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن توسط
سلام

من "عضو هیءت مدیره و مدیرعامل و یکی از شرکا" در یک شرکت تازه تاسیس هستم و می خواهیم برای دریافت کد کارگاه اقدام کنیم. متوجه شدم که مدیرعاملی که جزء شرکا هم هست، تحت هیچ شرایطی حتی موظف بودن و داشتن یک سمت دیگر در شرکت و دریافت حقوق هم نمی تواند بیمه اجباری داشته باشد. این موضوع واقعا به همین صورت است؟ هیچ راه حلی برای برقراری بیمه اجباری من با حفظ "سهامدار بودن و مدیر عامل بودن" وجود دارد؟

سوال دوم این که اگر بر بیمه اجباری به دلیل مزایایی که از بابت بیکاری و زایمان دارد، اصرار داشته باشم، می توانم سمت خودم رو در ثبت تغییرات شرکت به کارشناس فنی تغییر بدم (یعنی همچنان سهامدار و عضو هیءت مدیره باشم و سمت کارشناس فنی هم داشته باشم و حقوق دریافت کنم) و در لیست بیمه اجباری قرار بگیرم؟

از پاسخ کامل و شفاف شما پیشاپیش سپاسگزارم
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (236,530 امتیاز)
 
بهترین پاسخ
این مورد که شما میگید موضوعیت نداره و مدیرعامل هم می تواند بیمه اجباری رد کند، و فقط به مدیرعامل بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد.

اعضای هیات مدیره هم در صورت داشتن شغل در شرکت می تونن در لیست بیمه رد بشن.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 1,733 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 2,790 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 6,549 بازدید
سوال شده مهر 31, 2016 در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط سحر
0 امتیاز
1 پاسخ 711 بازدید
سوال شده فروردین 27, 2022 در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط Ani1982 (100 امتیاز)
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...