در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام،هنگام قرارداد بیمه اختیاری ،بیمه اجباری هم پرداخت میشده ،الان ۱۴ساله هم بیمه اختیاری ،هم اجباری واریز میشه ،قبل از بیمه اختیاری هم بیمه اجباری واریز میشده ،برای بازنشستگی کدام بیمه محسوب میشه،دستورالعمل جدیدی وجود داره ؟بیمه اجباری در بعضی سال ها کامل پرداخت نشده.ممنون
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام طبق رای دیوان میانگین  پرداختیهای آن دو محاسبه می گردد  و مطابق ماده ۳۴ قانون تامین اجتماعی از حقوق بازنشستگی منتفع خواهید شد در صورتی که درهردو مورد ۳۰ سال سابقه را احراز کنید حقوق بازنشستگی   مطلوب خواهد بود