در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام،من اخر اسفندماه مرخصی زایمانم تموم شده، بیمه فروردین هم توسط کارفرما ردمیشه، منتها دیگه نمتونم کارکنم قرارداد کتبی نداشتم.حالا برابیمه بیکاری کارفرما بهم هم قراردادمیده هم عدم نیاز، میخام بدون مراجعه به حل اختلاف ازبیمه بیکاری استفاده کنم،میخاستم ببینم قراردادم چجوری باید تنظیم بشه ک به مشکل نخورم؟مثلا31فرودیت1400تا31فروردین1401 اوکی هست؟ واینکه برای کارفرما مشکلی ایجادمیکنه بیمه بیکاری؟
1 پاسخ
توسط (1,060 امتیاز)
با سلام وقتی کارفرما برگه عدم نیاز رو میده نیازی به مراجعه به حل اختلاف نیست  باید جهت ثبت نام مقرری بیکاری به اداره کار مراجعه کنید و معمولا قرارداد تا پایان هر سال تنظیم می‌شود با تشکر