در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

همسر بنده تا تاریخ 31 اردیبهشت قرارداد کار داشته و دقیقا تاریخ زایمان و استراحت آن 1 خرداد بوده که با ارسال اسم ایشان در لیست بیمه تامین اجتماعی با همکاری کارفرما 9 ماه مرخصی زایمان تا 30 بهمن ماه برای ایشان رد شده است

کارفرما میگه اسم همسر شما را در لیست های ارسالی به اداره کار از 1 خرداد نبوده و حتی در صورتیکه از 1 اسفند گواهی عدم نیاز بده جز جریمه برای ایشان و من هیچ فایده ای نداره

با این تفاسیر حرف کارفرما صحیح است ؟و امکان گرفتن بیمه بیکاری نیست؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

 اظهار نظر کارفرما صحیح نمی باشد در صورتی که مرخصی زایمان به پایان رسیده است باید نسبت به طرح دعوی (شکایت صوری) در رابطه با بازگشت به کار اقدام نمایید و همزمان درخواست بیمه بیکاری بدهید.