در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

ایا میشود سه ماه از مرخصی زایمانم را قبل از زایمان استفاده کنم ینی استعلاجی نباشد

پزشک من فقط برای من نوشته که ایشان میتوانند در پایان ماه شش ب مرخصی بروند ایا منعی برای دریافت مرخصی زایمان وجود ندارد

در ضمن بعد از مرخصی زایمان چن ماه باید بیمه رد بشه که بتونم مرخصی زایمان بگیرم

و ایا میتونم بلافاصله بعد از دریافت مرخصی زایمان برای بیمه بیکاری اقدام کنم

چون کارفرما بجای من از همین حالا نیرو جذب کرده
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
پس از اتمام مدت مرخصی زایمان استعلاجی می بایست به کارگاه مراجعه ودرخواست ادامه همکاری دهید واگرکارفرما از ادامه همکاری ممانعت نمودند می بایست به حکم مراجع حل اختلاف یا تصویر اخرین قرارداد کار به واحد بیمه بیکاری ا داره کار محل ظرف ۳۰ روز مر جعه ودرخواست بیمه بیکاری دهید مشاور روابط کار