در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام خسته نباشید پدر من ۱۶ ماه سابقه حضور در جبهه رو دارند که سه چهارم حضور خدمت داوطلبانه است حالا سوال من این است که برای اضافه کردن جز سابقه بیمه تامین اجتماعی ۱۲ ماه حضور داوطلبانه جز سختی کار است یا ۱/۵برابر ۱۲ ماه سختی کار حساب میکنند ؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام از ۱۶ ماه سابقه جبهه ۱۶ ماه به عنوان سابقه عادی به سوابق اضافه می شود و از ۱۶ ماه ۳/۴آن یعنی ۱۲ ماه داوطلبانه است و نیم برابر یعنی ۶ ماه طبق قانون سخت و زیان آور منظور  می گرد یعنی مدت سربازی  در جبهه پدر شما با لحاظ سخت و زیآن آور ۲۲ ماه محسوب می گردد  و به سابقه اضاف می شود  البته باید هزینه  ان به سازمان پرداخت شود