در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (130 امتیاز)
لطفا راهنمایی کنید که آیا مدت خدمت سربازی جداگانه روسنوات میاد ومدت داوطلبانه هم بصورت جداگانه در سنوات خدمتی محاسبه میشه ؟

با سلام بنده در یک دستگاه اجرایی کارمند هستم  وخدمت سربازیم را به مدت ۲۴ ماه منطقه جنگی بودم واز این مدت ۱۸ ماه بصورت داوطلب بوده که طبق قانون خدمات رسانی به ایثارگران باید بصورت یکنیم برابر محاسبه وجزو سنوات خدمتی ام اعمال شود آیا اون ۲۴ ماه سربازی جدا محاسبه میشه واین ۱۸ ماه هم جدا باید محاسبه گردد لطفا راهنمایی نمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام خدمت سربازی به مدت ۲۴ ماه قابل خریداری بوده و به سابقه کار شما اضافه می گردد  از مدت مذکور ۳/۴ ان یعنی ۱۸ ماه داوطلبانه تلقی می گردد و نیم برابر  مدت داوطلبانه یعنی ۹ ماه به عنوان سخت و زیان آور تلقی شده و در سابقه بازنشستگی منظور می گردد یعنی سربازی شما ۳۳  ماه حساب می شود  البته باید هزینه این ۹ ماه نیز طبق تعرفه سازمان تامین اجتماعی پرداخت گردد قابل ذکر است پرداخت هزینه طبق برنامه ششم توسعه به عهده دولت است ولی چون دولت از پرداخت آن تا کنون خوداری کرده است روال تامین اجتماعی به اخذ این مبلغ از متقاضی قرار گرفته است .