در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب

بنده مدت ۲۴ سال بیمه پرداخت کردم .باتری سازهستم و شغلم جزو مشاغل سخت و زیان آور است ولی کارفرما هستم.

و سن بنده ۵۴ سال است و ۲۸ ماه در جبهه بوده ام کهمدت ۴ماه در جبهه به عنوان داوطلب و۲۴ماه در جبهه به عنوان وظیفه حضور داشتم.

1.آیا اکنون در سن بازنشتگی هستم وبازنشستگی تعلق میگیرد؟؟؟
2.و هر روزحضور درجبهه ،چند روز بیمه تامین اجتماعی محسوب می شود.؟؟
3.و آیا باید مدت حضور در جبهه را بازخرید کرد؟؟4.وباید به چه نهادی مراجعه کنم؟؟
اگر  بند های قانونی  جواب سوالات همراه با پاسخ را بگویید .ممنون میشوم.
باتشکر
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

 تنها در صورتی می توانید از سنوات ارفاقی سخت و زیان آور استفاده کنید که بیمه اجباری و تحت شمول قانون کار باشید

شغل شما با عنایت به اینکه کارفرما هستید امکان استفاده از مزایای سخت و زیان آور و  سنوات ارفاقی جبهه را ندارد