در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

نحوه معرفی متقاضیان تحت تکفل بیمه شده فوت شده به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
با سلام

چنانچه شوهر یا فرزند ذکور یا پدر ومادر بیمه شده متوفی، به دلیل عدم احراز شرایط سنی مقرر در مواد 81 و 82 قانون تأمین اجتماعی و بواسطه ابتلاء به بیماری یا داشتن عارضه، متقاضی معرفی به کمیسیون پزشکی باشند با ارائه نظریه پزشک معالج، مدارک و مستندات درمانی مبنی بر وقوع عارضه یا ابتلاء به بیماری در مقطع زمانی حیات بیمه شده، پس از تائید عدم اشتغال و عدم سابقه بیمه پردازی و تائید تأمین معاش آنان توسط بیمه شده اصلی در مقطع زمانی حیات بیمه شده می توانند به کمیسیون پزشکی موضوع ماده 91 قانون تأمین اجتماعی معرفی گردند.