در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با سلام من حدود 9 سال است مبتلا به بیماری سندرم هایپر ایوزونو فیلی و سندرم آنتی فسفولیپید هستم البته این تشخیص بعد از هفت سال در آلمان گذاشته شد و در حال حاضر قادر به انجام کار نمی باشم و بدلیل ضعف شدید عضلانی و سردرد های مکرر اصلا فادر به ادامه فعالیت نمی باشم و متاسفانه مدارک پزشکی من به زبا آلمانی می باشد لطفا راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

به شعبه مراجعه نمایید و مدارک خودتون رو ارایه بدهید و در صورت لزوم کمسیون شما رو برای انجام آزمایشات مجدد نزد مراکز درمانی داخلی معرفی خواهند کرد