در سایر توسط
چه مدارکی و چگونه به کمیسیون پزشکی برای از کار افتادگی لازم است و در صورت از کارافتادگی برچه اساس حقوق پرداخت میشود
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام باید به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید مدارک بستگی به نوع بیماری شما متفاوت می باشد

برای آگاهی از میزان مستمری پرداختی بر اساس درصد ازکارافتادگی می توانید به مقاله زیر مراجعه نمایید

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی