در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
من را با التماس و کلک از شرکت دیگه آوردند و باهام روزانه ۱۵۰تومن بستند.درصورتی که اداره کار۸۸تومن بود.حالا بعد از اینکه فهمیدند دیگه راه بازگشت ندارم قرارداد اداره کاری بستند

آیا میتوانند برای جذب نیرو اول قرارداد بیشتر از اداره کار ببندند وبعد از چندماه که مطمئن شدند کار اول را از دست دادی،مقدار مبلغ قرارداد را  به قرارداد اداره کاری تقلیل بدهند؟
1 پاسخ
توسط (6,780 امتیاز)
با سلام. خیر این عمل غیر قانونی است و می‌توانید‌ مابه التفاوت حقوق را با شکایت در‌ اداره کار از کارفرما مطالبه کنید