در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
سلام

قراردادبنده باکارفرمایکساله بصورت کتبی میباشد.

کارفرمابنده روبعدازسه ماه وچندروزازکاراخراجم کرد
.ایادرجلسه هیات تشخیص میتونم درخواست کلیه حق و حقوق ومطالبات وسایرمزایای قانونی کاروحق بیمه روتازمان صدوررای هیات تشخیص کنم یاخیر؟
سوال دوم بنده اینکه برای بازگشت به کارحتمامیبایست دادخواست جداگانه ای رودرخواست بدم البته درقسمت خواسته دعوی بازگشت به کارروانتخاب کردم.
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
باسلام

شما می توانید در همان دادخواست  اولیه که قرار داد کار موقت شما یکجانبه از ناحیه کارفرما فسخ شده علاوه بر بازگشت به کار کلیه موارد خودرا از هیات تشخیص درخواست نماید که مورد رسیدگی قرار گیرد