در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده ۳ سال هست که با یک شرکت همکاری دارم  و قرار شد برای سال ۱۴۰۰ بصورت پروژه ای باهاشون همکاری داشته باشم ، از ابتدای سال تا آخر دی ماه پروژه هارو انجام دادیم و بیمه ام هم رد شد ، اما ۲ ماه آخر سال یعنی بهمن و اسفند ۱۴۰۰ شرکت به من پروژه ای نداد و حالا ادعا می‌کنه چون برای من کاری انجام ندادی خودت بایستی ۳۰٪ حق بیمه رو پر اخت کنی( البته بیمه رد شده ولی هنوز باهام تسویه حساب نکردند و می‌خوان از حسابم کسر کنند) حالا می‌خوام بدونم آیا کارشون از لحاظ وزارت کار قانونی هستش؟ و نکته اینه که من حاضر بکار بودم ولی کم کاری از شرکت بوده که به من کاری محول نکردند _ ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (2,140 امتیاز)
کارفرما فقط ۷ درصد سهم کارگر را میتواند به نسبت کارکرددطلب کند و به غیر  از این نمی تواند وغیر قانونی هست