در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بازخريد بيمه نامه عمر به چه معناست ونحوه بازخريد بيمه نامه عمر چگونه است؟
1 پاسخ
توسط
بازخريد يكي از راههاي خاتمه قرارداد بيمه قبل از اتمام مدت بيمه نامه مي باشد.

در انواع بيمه هاي زندگي (بجزبيمه خطر فوت زماني) بيمه گذار مي تواند در صورت تشكيل ذخيره رياضي ، درخواست بازخريد كل يا درصدي از بيمه نامه خود را نمايد .

ارزش بازخريد بيمه نامه حداقل ۹۰ درصد ذخيره رياضي بيمه نامه با رعايت شرايط بيمه نامه صادره مي باشد.
توسط (56,040 امتیاز)
سلام ،
در بیمه های عمر و تامین آتیه بعد از 6 ماه می توان بازخرید نمود ، ولی در چند سال اول کمتر از مبلغ پرداختی دریافت خواهید نمود .

توصیه : بیمه عمر یک سرمایه گذاری بلند مدت می باشد و بعنوان یک سرمایه گذاری کوتاه مدت نباید روی آن حساب کرد .