در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نرخ سود فني علي الحساب در بيمه‌نامه‌هاي عمر ذخيره دار به چه ميزان است؟
1 پاسخ
توسط
در حال حاضر حداكثر نرخ سود فني به شرح ذيل مي باشد:

- در بيمه­‏نامه­هاي با مدت حداكثر پنج سال ۱۸ درصد

- در بيمه نامه‏هاي با مدت حداكثر تا ده سال، ۱۸ درصد براي پنج سال اول و ۱۵ درصد براي مدت مازاد بر پنج سال اول

- در بيمه­نامه‏هاي با مدت بيش از ده سال، ۱۸ درصد براي پنج سال اول و ۱۵ درصد براي پنج سال دوم و ۱۰درصد براي مدت مازاد بر ده سال.