در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. بيمه عمر ذخيره دار ( يا عمرو پس انداز يا عمرو سرمايه گذاري ) چيست؟
1 پاسخ
توسط
اين بيمه تركيبي از يك بيمه عمر ويك برنامه سرمايه گذاري است كه علاوه بر تامين مالي بازماندگان در صورت فوت بيمه شده به هر علت ، امكان سرمايه گذاري بدون ريسك در دوران حيات را براي بيمه شده فراهم مي كند.

در اين نوع بيمه نرخ بازگشت سود سرمايه گذاري تضمين شده مي باشد .، ليكن حق بيمه اين نوع بيمه بيش از حق بيمه خطر فوت است وبه دو بخش تقسيم مي شود :

- حق بيمه ، بيمه خطر فوت وديگري سپرده سرمايه گذاري .

در واقع اين بيمه نامه نوعي از بيمه نامه عمر است كه شركت با دريافت مبالغ حق بيمه ، هم بيمه شده را در مقابل خطر فوت بيمه مي كند و هم مازاد مبالغ دريافتي را سرمايه گذاري نموده و نرخ سود آن سرمايه گذاري را تا حد نرخ بهره فني تضمين مي نمايد و چنانچه سود بيشتري از محل سرمايه گذاري بدست آورد بخش عمده از آن را به عنوان مشاركت در منافع به بيمه گذار مي دهد .

در اين بيمه‌نامه علاوه بر خطر فوت ، پوششهاي تكميلي زير نيز مي‌تواند توسط بيمه‌گر با دريافت حق بيمه اضافي ارائه شود:

- معافيت از پرداخت حق‌بيمه در صورت از كارافتادگي كامل دائم

- امراض خاص شامل: سكته قلبي (Myocardial Infarction)، سكته مغزي (Stroke)،

جراحي عروق قلب (Coronary Artey Surgery)، سرطان (Cancer)، پيوند اعضاي اصلي بدن (Main-Organ-Graft)