در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

با سلام میخواستم بدونم کسی که ۱۵ سال سابقه بیمه داره ولی اکنون جایی که کار میکنه باهاش قرارداد سه ماهه میبندن که در اونجا (آخرین کارگاه)۹ ماه سه دوره سه ماهه سابقه داره اگه قراردادشو تمدید نکنن میتونه از بیمه بیکاری استفاده کنه یا اینکه حتما باید یکسال اونجا کار کرده باشه یعنی ۴ دوره سه ماهه تمدید شده باشه

1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که با قرارداد شاغل هستید وفق توافقنامه سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی حداقل ۱ سال باید در آخرین محل با قرارداد اشتغال داشته باشید