در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)

سلام

هر کاری کردم یه قسمت از منوهای نرم افزار لیست بیمه فونتشون درست نمیشه

از قسمت تنظیمات منطقه به پرشین تغییر دادم و فرمت زبان رو هم فارسی کردم و چندین فونت فارسی هم نصب کردم ولی درست نمیشه ویندوز 10 هست

فقط وقتی یه اکانت دیگه توی ویندوز ایجاد کردم توی اون اکانت درست نشون میده

عجیبه که همه بخش های برنامه رو درست نشون میده ولی فقط منوها فونتشون اشتباه هست

1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)
از مسیر زیر فونت نرم افزار را فارسی کنید.

start/control panel//regional and language/administrative/ change system/ current system/ persian