در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
سلام من مدت یک سال و یک ماه در یک شن شویی مشغول به کار بودم که متاسفانه قرارداد کتبی ندارم و حقوق هم به حساب خواهرم واریز میشد حال فصد شکایت دارم آیا با معرفی شاهد به دادگاه امکان دریافت حقم دارم

بیمه تامین اجتماعی هم نبودم و عیدی و پاداش و سنوات نیز به من پرداخت نشده
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام

در مرحله اول اقرار کارفرما و در مرحله دوم با توجه به توضیحات ارائه شده گزارش بازرس اداره کار در این زمینه به شما کمک خواهد کرد

برخلاف مراجع قضایی در مراجع حل اختلاف قانون کار ، شاهد و استشهاد جزو دلایل اثبات ادعا مورد قبول واقع نمی گردد.