دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من از 3 تا شرکت بیمه عمر خریدم و به خاطر بیماری سرطان هزینه زیادی رو پرداخت کردم اما یکی از بیمه های عمرم فقط 10 تومن بهم داده میتونم بقیه اش رو از بقیه ی شرکت ها بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

با آرزوی سلامتی برای شما دوست عزیز

بله از شرکتی که دفعه اول خسارت گرفتین میتونین یک نامه به همراه رسید دریافت کنین که درصدی از هزینه رو دریافت کردین و اون رو به شرکت های دیگه بیمه عمرتون ببرین تا بقیه اش رو به شما پرداخت کنن.هر شرکت بعد از پرداخت مجدد یک نامه و رسید به شما تحویل میده که شرکت بعدی اون رو برای پرداخت هزینه مد نظر قرار میده.

با صبر و حوصله و گذاشتن زمان هزینه ی شما پرداخت میشه.نگران نباشین صنعت بیمه حامی شماست.