در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام  ببخشید می خواستم ببینم چند نفر با هم می توانند بیمه عمر شوند و با هم مشارکتی مبلغ قسط را پر داخت کنند
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه عمر برای هر فرد جداگانه باید انجام شود و چند نفر یک بیمه نامه نمیتوانند داشته باشند.این که هر فرد بیمه نامه جداگانه داشته باشد به نفع بیمه شده میباشد زیرا که هر شخص اندوخته و بازنشستگی بهتری خواهد داشت  و از مزایای کامل تر میتواند استفاده کند.