در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام من با ماشینی که داشت دنده عقب میومد تصادف کردم و مقصر تمام او هست اما موتور من بیمه و من گواهینامه ندارم میخواستم بدونم بیمه اون خودرویی که تصادف کردن خسارت موتور منو میده؟
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام و احترام

خسارت قابل پرداخت هست لازم به ذکر است در برخی شرکتهای هنگام تشکیل پرونده باید بیمه ثالث ارائه شود و در برخی شرکتها تشکیل پرونده هم انجام می شود منتها واریز مبلغ خسارت به زیاندیده منوط به ارائه بیمه ثالث هست. در واقع لازم است برای دریافت خسارت بیمه ثالث معتبر داشته باشید ولو اینکه بیمه نامه بعد از تصادف صادر شده باشد.