در دیه و بیمه خودرو توسط (8,780 امتیاز)
چگونه می‌توان از صحت و درستی بیمه‌ نامه شخص ثالث خودرو مطمئن شد
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام برای بررسی صحت بیمه‌نامه خودرو شخص ثالث، می‌توانید با مراجعه به سایت بیمه مرکزی و سامانه سنهاب، با وارد کردن شماره بیمه‌نامه خود از صحت آن اطمینان حاصل نمایید.

همچنین امکان بررسی اصالت بیمه‌نامه از طریق ارسال پیامک به شماره 30002621 وجود دارد. کافیست تا با ارسال اطلاعات مورد نظر به صورت (شماره بیمه‌نامه*کد ملی بیمه‌گذار*1) در قالب پیامک به شماره مذکور، از صحت بیمه‌نامه خود مطمئن شوید.

برای اطلاع بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:

https://goo.gl/rT5qnJ