در دیه و بیمه خودرو توسط
نوع پرداخت بیمه به راننده مقصر معلول با ماشین بدون گاز و ترمز دستی چگونه است
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
کسانی که ناتوانی جسمی دارند، تحت شرایط خاصی مجاز به رانندگی هستند که در گواهینامه شان قید شده است.
اگر راننده مسبب حادثه، با خودروی متناسب با وضعیت جسمی رانندگی کند و حادثه ای برایش پیش بیاید و در اثر این حادثه دچار خسارت شود، بیمه گر از محل بیمه نامه حوادث راننده، به تعهدات قانونی خود عمل می کند.
ولی اگر خودرو متناسب نباشد، در حکم رانندگی بدون گواهینامه یا رانندگی با خودروی غیر مجاز است و بیمه گر غرامتی پرداخت نخواهد کرد.