در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده سال ۹۸ برج ۱۱ بیمه خودرو کردم که تعهد خسارت جانی راننده ۲۷۰ میلیون زده و در سال ۹۹ برج ۱۰ تصادف کردم و مقصر حادثه هستم که دیه سال ۹۹ مبلغ ۳۳۰ میلیون در ماه غیر حرام هستش ، هنوزم طول درمان دارم آیا دریافت خسارت جانی بنده مطابق سال ۹۸ حساب میشه۲۷۰میلیون یا سال ۹۹مبلغ ۳۳۰میلیون

با تشکر و سپاس فراوان از سایتتون که جواب خیلی از سوالات مردم را ارائه مینمایید
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام و احترام

در صورتی که صدمه به شخص ثالث وارد شده باشد مطابق با دیه سال 99 محاسبه و پرداخت می شود ولی در صورتی که راننده مقصر حادثه اسیب دیده باشد مطابق با دیه سال 98 پرداخت صورت می گیرد.