در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام . من حدود یکماه پیش تصادف کردم و خودرو واژگون شد میخواستم بدونم دیه به راننده مقصر تعلق میگیره ؟ و حدود دوهفته است که مدارک تحویل بیمه دادم و چقدر طول میکشه که دیه رو پرداخت کنند ؟
و میزانش چقدر میشه ؟

اینم چیزیه که پزشکی قانونی برام نوشته

  1.  پارگی بخیه شده(دامیه) ناحیه سر
  2.  خراشیدگی (حارصه) بازوی دست راست،ساعددست چپ،آرنج دست راست، ساق پای چپ
  3. کبودی بازوی چپ
  4. خراشیدگی (حارصه) ناحیه کمر (دو مورد) . ارش خراشیدگی (حارصه) ناحیه کمر هرکدام نیم درصد که جمعا یک درصد تعیین میگردد.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

دریافت غرامت از محل بیمه حوادث راننده با مفهوم دیهمتفاوت است.

اما غرامت تا سقف یک دیه مرد مسلمان در ماه عادی به شما تعلق می گیرد. بنا براین تشکیل پرونده دهید و اسناد و مدارک لازم برای صدور حواله یا چک خسارت را یک به یک تهیه نمایید و تحویل شعبه رسیدگی به پرونده نمایید.

جنانجه در مراحل پیگیری و دریافت غرامت به مشکل برخورد کردید، درخواست مشاوره یا طرح پرسش و دیدگاه نمایید.