در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب و آرزوی سلامتی و موفقیت

بنده شهریور ماه ۱۴۰۱ با یه عابر(تبعه افغان )که پارک بان رستوران بود و در وسط جاده ایستاده بود تصادف کردم که اول تصادف منجر به جرح شد و با گذشت چند روز در بیمارستان متاسفانه عابر فوت کرد.و الان سوال من اینه ماشین من در سال ۱۴۰۰ برج ۷ بیمه(ایران)شده و من در سال ۱۴۰۱ برج ۶ تصادف کردم و در ماه صفر بوده و صفر هم جز ماه های حرام نیست --الان بیمه ایران چقدر دیه پرداخت می‌کنه ۴۸۰ میلیون یا ۶۰۰ میلیون یا ۸۰۰ میلیون ؟ بعضی از دفاتر بیمه میگن دیه میشه ۸۰۰ میلیون بیمه ۶۴۰ میلیون میده و شما باید ۱۶۰میلیون از جیب خودتون بدین وقتی دیه ۴۰۱ شیشصد میلیونه در ماه های عادی چرا من باید ۸۰۰ میلیون بدم.بقران گیج شدم نمیدونم لطفاً یکی حقیقت رو به من بگه چی میخواد بشه

آیا بیمه دیه رو به روز میده یا باید مابقیشو من بدم

لطفاً جواب بدین ممنون میشم با تشکر
1 پاسخ
قبل توسط (1,540 امتیاز)
با سلام

به موجب ماده 13 قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب سال 1395 شرکت بیمه گر و یا صندوق تأمین خسارت های بدنی مکلفند خسارت بدنی اشخاص ثالث را به قیمت یوم الادا پرداخت نمایند .

با تشکر

محمد هدایتی راد