در بازنشستگی و مستمری توسط (210 امتیاز)
من همسرم 9 سال و 8ماه سابقه بیمه دارند2 ماه قبل از فوتش ب دلا یلی نتونستن بیمه شون را پرداخت کند ی پیمانکار از روی دلسوزی وچون شرایط آن مرحوم را می دونستن آن را بیمه کرد ولی براشون کار نمی کرد الان می خواهند این 2 ماه را حذف کندکه اگر این کار را بیمه بکند همسرم قبل فوتش بیمه شون قطع بوده من حقوق بازماندگان به من تعلق نمی‌گیرد .وپیمانکار  رفته گفته ایشون اینجا کار نکرده.وپیمانکار  میگوید بیمه تامین اجتماعی من رو تهدید به جریمه سنگینی میکند . راهنمایی کنید که بنده چطور مستمری باز ماندگان را بگیریم
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام پرداخت مستمری بازماندگان در موضوع مورد نظر در صورتی انجام می پذیرد که بتوانید ادعای اشتغال ایشان را از طریق اداره کار و یا در کمیته ادعای اشتغال سازمان تامین اجتماعی اثبات کنید