در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده حق بیمه ۳ماه اول امسال رو سال پیش در بهمن‌ماه،بانرخ یال پیش پرداخت کردم.امسال ماهی ۱۱۰ تومن حق بیمه‌ام که مشاغل آزاد ۱۲درصد هست بیشتر شده

برای پرداخت مابه‌التفاوتش چکارکنم؟

مرسی
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام اگر منظور این میباشد که تفاوت سال قبل به سال جدید را چگونه باید پرداخت نمایید بایداعلام گردد مبلغ تفاوت توسط شعبه محاسبه و طی فیش به شما ارایه میگردد اما اگر ضریب خود را کاهش داده باشید و مطالبه الباقی ضریب کاهشی نسبت به سال قبل را درخواست نمایید بدلیل اینکه سوابق و وجه مربوط به قبل بوده امکان دریافت تفاوت ازتامین اجتماعی میسر نمیباشد