در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
اینجانب در در تاریخ 1/10/1390  درخواست تغییر صندوق بازنشستگی از کشوری به تامین اجتماعی را دادم و با در خواست بنده موافقت شد و از تاریخ 1/11/1390 به عضویت بیمه تامین اجتماعی درآمدم و مابه تفاوت انتقال کسور بازنشستگی از 1/7/1384 تا تاریخ فوق حدود پنج ملیون تومان بود که طی شصت قسط که هر قسط 90000 تومان بود، پرداخت شد
حال جهت تسویه حساب و انتقال کسور بازنشستگی از سال 1384 تا 1390 به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کردم اما هیچ کدام از کارمندان نتوانستند مراحل تسویه و انتقال کسور را با رعایت میزان دیرکرد پرداخت اقساط، انجام دهند.
حال بنده چکاری باید انجام دهم.
شعبه اینجانب  شهرستان بوکان  استان آذربایجان غربی است
در ضمن در طول پرداخت اقساط، قسط شماره 40 را دوبار پرداخت نمودم و سریعا به واحد بیمه مراجعه نمودم که گفتند بصورت اتوماتیک برای ماه بعدی محاسبه می شود اما حالا که اقساط تمام شده وقتی مراجعه نمودم گفتند شما یک قسط را پرداخت ننموده اید که همان قسط شماره 41 هستش
آیا کارمندی که گفتند به ماه دیگر انتقال می یابد از روی قانون گفتند یا الکی؟
الان قسط 41 با تاخیر یک سال و نیم مواجه است
لطفا کمکم کنید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
انتقال کسور به محض دریافت فیش محاسبه عملیاتی میگردد نظر به اقساط مبلغ اعلامی و تاخیر درپرداخت یکی از اقساط سیستم تامین اجتماعی مجدد الباقی مبالغ را به حال تبدیل و مجددا با اعمال ضرایب دیرکرد اقدام به صدور فیش مجدد مینماید لذا باتوجه به اینکه شعبه اعلام نموده فیش 41پرداخت نگردیده باید نسبت به همان فیش برای شماتاخیر محاسبه و جرایم منظور شود تکرار پرداخت فیش دلیل برپرداخت فیش ماه بعدنبوده و مبلغ اضافه به حساب بستانکاری شما منظور شده که با پیگیری قابل وصول میباشد