در سوابق بیمه توسط
با سلام

در حال حاضر کارمند دولت هستم و ۲۳ سال سابقه خدمت در صندوق بازنشستگی کشوری (بیمه خدمات درمانی) دارم. قبل از استخدام رسمی ۷ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی از سال ۶۴ تا ۷۱ دارم . برای انتقال این ۷ سال از تامین اجتماعی به خدمات درمانی چه کاری باید انجام دهم و آیا هزینه ای دارد و در صورت وجود هزینه چه مقدار ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
تا قبل سال 94 انتقال سوابق تامین اجتماعی به خدمات کشوری هزینه ای نداشته ولی بعداز مصوبه جدید باید تفاوت انتقال به خدمات کشوری پرداخت گردد

جهت انتقال نیز باید به صندوق بازنشستگی مراجعه و فرم انتقال سوابق صندوق تامین اجتماعی را تکمیل و به واحد مرتبط ارایه نمایید