در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

ببخشید بنده پارسال راننده موتور سیکلت بودم و با خودرو تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و مدارک بنده تکمیل بود و بیمه پاسارگاد داشتم

در تصادف ران چپ و زانوی راست شکسته شده و هر دو شکستگی با نصب پلاتین مورد عمل جراحی قرار گرفته

حکم نهایی ماه پیش صادر شده ولی اولا فقط ۱۶ درصد دیه لحاظ شده است و ارش نصب پلاتین لحاظ نشده

دوما بیمه پاسارگاد ۱۶ درصد رو به نرخ پارسال میخواد پرداخت کنه

الان راهی هست که بتونم بابت یوم الادا بودن بیمه اعتراض کنم؟ دیه راننده مقصر یوم الادا میباشد؟

دوم اینکه در مورد عدم محاسبه میزان ارش میتونم اعتراض بدم یا همین مقدار درسته؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)

با سلام

براساس ماده 4 آئین نامه اجرایی ماده 3 قانون بیمه اجباری شخص ثالث ، میزان تعهد شرکت بیمه گر برای جبران صدمه بدنی راننده مقصر حادثه برابر با حاصل ضرب درصد دیه یا ارش تعیین شده در مبلغ مندرج در بیمه نامه است و مبلغ دیه متعلقه به راننده به نرخ یوم الادا و به روز محاسبه نمی گردد .

همچنین آراء محاکم با توجه به دیات و ارش مندرج در گواهی پزشکی قانونی صادر می گردد و چنانچه دیه یا ارش آسیبی برای شما در نظر گرفته نشده ، اعتراض نمایید .

با تشکر

محمد هدایتی راد

کارشناس حقوق بیمه