در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.بنده سال92تصاف کردم وامسال بعداز کلی پیگیری دیه رو از صندوق تامین خسارت بدنی دریافت کردم ولی طبق گزارش پزشکی قانونی باید چیزی حدود 3برابر این دیه ای ک بهم پرداخت کردنو دریافت میکردم .میخواستم بدونم میتونم به این دیه پرداختی اعتراض کنم ک تجدیدنظر بشه یا این دیه ک صندوق پرداخت کرده قطعیه و جای اعتراض نداره؟؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز معمولا صندوق خسارت را بطور کامل و قانونی پرداخت میکند
در مورد دیه شما باید پرونده خوانده شود
بدون دانستن و دیدن مستندات پرونده چیزی نمیتوان گفت