در دیه و بیمه خودرو توسط
17/8/94با یک خودروی سواری تصادف کردم وخودرو متواری شد کروکی نیروی انتظامی ورای دادگاه وپزشکی قانونی را طی کردم 21/6/95رای دادگاه برای صندوق تامین خسارات بدنی برای پرداخت دیه فرستاده شد تاچه زمانی طول میکشد که دیه را دریافت کنم وچه کاری باید انجام بدهم
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
براساس ماده۳۱ قانون جدید بیمه شخص ثالث ـ بيمه گر و صندوق حسب مورد مكلفند حداكثر پانزده روز پس از دريافت مدارك مورد نياز، خسارت متعلقه را پرداخت كنند.
اما عملا بسته به مورد گاها تا 4 ماه هم طول میکشد
هرچند به استناد ماده 33 میتوان بابت تاخیر، جریمه دریافت کرد
ماده۳۳ـ چنانچه بيمه گر يا صندوق به رغم كامل بودن مدارك، تكليف مقرر در ماده (۳۱) اين قانون را انجام ندهند و در پرداخت خسارت تأخير كنند و يا بيمه گر تكليف مقرر در ماده (۳۲) اين قانون را انجام ندهد، به پرداخت جريمه اي معادل نيم در هزار به ازاي هر روز تأخير در حق زيان ديده يا قائم مقام وي محكوم مي شود.