در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
آیا مایه تفاوت حقوق با توجه به این نرخ تورم قابل دریافت است؟​​​​​​
مربوط به این پاسخ: ماده 41 قانون جدید کار چیست
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. در صورتی که حقوق و مزایا کمتر از حداقل مصوب پرداخت گردد، کارگر می تواند درخواست پرداخت مابه التفاوت حقوق و مزایا را در اداره کار مطرح نماید. جهت دریافت خسارت تاخیر تادیه می توانید پس از اخذ رای از اداره کار، در دادگاه طرح دعوی کنید.