در سوابق بیمه توسط
کامران ساسانی هستم فرزند کیومرث شماره ش .... کد ملی ........چند ساله بیکارم و میخوام ادامه بیمه خودم رو پرداخت کنم و از شما سوال داشتم که چند سال بیمه پرداخت کردم و سابقه بیمه من چند ساله و برای ادامه بیمه شما چه بیمه ای رو پیشنهاد میکنید
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

برای دیدن سابقه بیمه تون به راهنمای مقابل مراجعه کنید: سابقه بیمه

بستگی داره چند سال سابقه بیمه دارید و کی بازنشسته می شید.. اگه با یکی دو سال بازنشسته میشید ادامه بدید. اگه نه، می تونید برای خدمات درمانی از بیمه رایگان سلامت استفاده کنید و برای مستمری بازنشستگی و پس انداز از بیمه عمر و سرمایه گذاری.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.