در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
با سلام

من از سال 65 کارمند رسمی آموزش و پرورش بودم سال 1385 به دلیل غیبت غیر موجه من رو اخراج کردند .

 بعد از اون هم 7 سال در شرکت بهروز کار کردم که سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم .

الان هم سنم 54 سال است .

حالا می خواهم اقدام برای تجمیع این سوابق و بازنشستگی کنم . اما نمی دانم چه باید بکنم و اصلا در تامین اجتماعی بازنشسته شوم یا صندوق بازنشستگی کشوری ؟

 و کلا چگونه باید عمل کنم که منافع من حفظ شود ؟آیا برای انجام این امور می توانم وکیلی متخصص داشته باشم ؟ در صورت پاسخ مثبت حدودا میزان حق الوکالت چقدر است ؟

 و در پایان لطفا وکیلی هم معرفی کنید در این خصوص با تجربه باشد
بازنشستگی
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

- سابقه شما در صندوق بازنشستگی کشوری کمتر از 25 سال می باشد، در نتیجه نمی توانید از مزایای بازنشستگی در صندوق بازنشستگی کشوری استفاده نمائید.

- در صورت انتقال کسورات بازنشستگی به سازمان تامین اجتماعی، می بایست:

1- در زمان تقاضا بیمه تامین تامین اجتماعی شما فعال باشد.

2- و در صورت داشتن 10 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی، سوابق منتقله جهت بازنشستگی جهت شما محسوب می گردد.