در سوابق بیمه توسط (170 امتیاز)

در حال حاضر من جایی که مشغول به کارم دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارم چجوری میتوانم سابقه بیمه خدمات درمانی رو به سابقه بیمه تامین اجتماعی ام اضافه کنم ؟

مربوط به این سوال: سابقه بيمه خدمات درماني معلولان زیر نظر سازمان بهزیستی چگونه محاسبه می گردد ؟

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
شما می توانید با ارائه درخواست کتبی به سازمان تانین اجتماعی سوابق خود را به سازمان تامین اجتماعی منتقل نمایید تامین اجتماعی سوابق شما را استعلام و چک حق بیمه سازمان خدمات درمانی را دریافت می نماید سپس نسبت به محاسبه مابه التفاوت اقدام نموده و شما باید بطور یکجا پرداخت یا تقسیط نمایید تا سوابق در سیستم تامین اجتماعی ثبت گردد.
محاسبه حق بیمه مابه التفاوت نسبت به حقوق و مزایای صندوق قبلی و جدید هر کدام که بیشتر باشد و با نرخ 18 درصد انجام میگردد.