در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط

با سلام
یک شرکت خصوصی هستیم که با توجه به نوع کارمون تو شهر های مختلفی پروژه داریم و  ردیف پیمان هم اخذ میکنیم برای پروژه ها .
توی لیست بیمه ماهانه شرکت هم چند لیست بیمه داریم برای دفتر مرکزی و ردیف پیمان ها که همگی با یک کد کارگاهی واحد مربوط به دفتر مرکزی  ارسال میشن اما ردیف پیمان ها مختلف هستن و نفرات هم ممکنه مثلا 5 روز در یک شهری و بقیه رو در کارگاه باشن که بیمشون به تناسب همون، هم تو لیست اصلی کارگاه و هم تو  ردیف پیمان مربوطه رد میشه . سوالی که دارم:

  • 1- بعد از اتمام هر پروزه باید برای نفراتی که در ردیف پیمان مشغول هستن ترک کار و اغاز به کار زده بشه؟
  • 2- نفراتی که بیمشون به این صورت رد شده، آیا برای دریافت بیمه بیکاری به مشکل میخورن ؟

با توجه به این که هر ماه تو چندین ردیف پیمان و کارگاه اصلی رد میشه مصداق بند اول تفاهم نامه مشترك وزارت کار و امور اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی(به شماره 118739 به تاریخ 84/12/01 )  هستن یا خیر ؟
ببخشید متن طولانی شد ممنون میشم با توجه به شرایط بنده رو راهنمایی بفرمایید.

1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
باسلام .همانطوریکه به تفاهم نامه اشاره کردین پروژ هاپیمانکاری .کارگاه فصلی و...مشمول بیمه بیکاری نمی باشن .تبصر ه ای هم داره اگر قبل از اتمام مدت قراردادواینکه کارکر حداقل یک سال درپروژه شاغل باشه ونوع کارکارکر تمام نشده باشه بابررسی وموافقت اداره کارقابل بررسی میباشد .ضمنا درپروژهای پیمانکاری نیاز به شروع بکار وترک کار نمی باشد