در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام عرض ادب؛

ضمن خسته نباشید خدمت شما عرض میکنم یه کارگاه ثابت داریم که کار شبکه و دوربین مدار بسته انجام میدهیم و کلیه همکاران که مشغول به کار هستند هر ماه به صورت منظم بیمه میشن و واسه کارهایی که خارج از کارگاه انجام میشه ردیف پیمان میگریم و موقع گرفتن مفصا حساب گرفتن چند ردیف مثل بیمه بیکاری و جرایم به ردیف حق بیمه اضامه میشه میخواستم ببین واقغا باید این دو ردیف اضافه شه یا اشتباهی صورت گرفته
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

در صورتی که کارگاه حقوقی هستید با ارائه تعهد مبنی بر ارائه دفاتر قانونی و عدم وجود بدهی در دوره قرارداد مفاصا حساب شما صادر میگردد اگر فاقد دفاتر قانونی هستید بهتر است لیست حق بیمه کارکنان خود را در قالب پیمان رد نمایید یا اینکه به بدهی اعتراض نموده و لیست کارکنان شاغل در پروژه که به تایید کارفرمات رسیده است در هیات ارائه دهید.