در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده با بیست سال سنوات در ناجا سکته قلبی کردم و ای اف قلب بنده ۳۵ میباشد که طبق آیین نامه پزشکی  ای اف زیر ۴۰  بازنشسته میشوم  ولی در کمیسیون عالی ناجا  بنده را معاف از همه کار کردند به مدت  دو سال و تقلیل ساعتی خدمت  ، اما بازنشسته نکردند ، دکتر قلبم هم میگه باید از گونه استرس روحی و روانی به دور باشی  و مراقب قلبت باشی

من با این قلب نصف و نیمه چکار کنم؟؟

چرا بازنشسته ام نکردند؟؟

چطور میتونم پیگیری کنم

آیا باید در این خصوص هم وکیل بگیرم؟؟
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)

شما در صورتی بازنشسته میشی در این شرایط که از کارافتادگی دائم داشته باشی وگرنه رای کمسیون درست و قابل تغییر هم نیست حتی اگه وکیل بگیری