در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
چهل و چهار ساله هستم و طی یک حادثه پای چپم از زیر زانو قطع شده و دچار معلولیت شدم پدرم بازنشسته آموزش و پرورش بود و مادرم مستمری بازنشستگی پدرم را میگیرد چطور میتونم بفهمم که مقدار نقض عضو من شامل معلولیت از کار افتادگی و دریافت مستمری بعد از فوت مادرم میشود تا اگر امکان دارد اقدام کنم با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

به اداره صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه و درخواست معرفی به کمیسیون پزشکی از کارافتادگی به منظور تحت تکفل قرار گرفتن مستمری پدر اقدام نمائید. چنانچه وقوع بیماری منجر به از کارافتادگی شما قبل از فوت پدر بوده باشد، مراتب آسان تر خواهد بود.