در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
درود خسته نباشید

بنده در شرکتی مشغول به کار بودم که یک روز پیمانکار از من خواست که یک نرده بان فلزی رو بهمراه یک نفر دیگه  به جای انتقال بدیم(نرده بان ایستاده و تیکه داده بود به دیوار) در حین جدا کردن نرده بان از دیوار به کمک اون نفر، نرده بان روی می افتد و باعث شکستن نازک نی پام میشه.

الان برای گرفتن دیه، چیزی دست گیرم میشه؟

ایمنی که گزارش حادثه نوشته به نفع کارفرما انجام داده

مقصر این حادثه چگونه مشخص میشه؟

در ماه رجب اتفاق افتاده ایا دو برابر شدن دیه شاملش میشه؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر کارفرما بیمه مسولیت در قبال کارکنان داشته باشه، می توانید ادعای خسارت کنید و بر اساس ارزیابی های صورت گرفته به نسبت میزان قصور کارفرما و نقش وی در بروز حادثه، از شرکت بیمه خسارت دریافت خواهید کرد.

اگر هم بیمه مسولیت نداشت، می توانید از طریق دادگاه عمومی اقدام کنید.

دیه از کار افتادگی و نقص عضو ربطی به حرام و غیر حرام ندارد.

دیه حرام فقط برای فوت است.